Domeniul agro-alimentar sub lupa specialiștilor

Arăt: 31 - 35 din 35 REZULTATE
Locale Știri

NUTRACEUTICA – Salonul Internațional de Suplimente Alimentare și Nutriție

 

NUTRACEUTICA

Facultatea de Horticultură din cadrul USAMV București va participa în perioada 7-9 aprilie, în Pavilionul C6- Romexpo, la Salonul Internațional de Suplimente Alimentare și Nutriție – NUTRACEUTICA.

Cadrele didactice și cercetătorii facultății vor susține prezentări cu privire la alimentația sănătoasă și dietele speciale, nutriție și fitoterapie, în calitate de specialiști în domeniul horticulturii.

De asemenea, aceștia vor fi invitați la dezbaterea despre ofertele de specializare disponibile, nevoile din piața muncii din sectorul de nutriție și oportunitățile de angajare pentru tinerii absolvenți, având o contribuție importantă în calitate de formatori de specialiști în acest domeniu.


Post-ul NUTRACEUTICA – Salonul Internațional de Suplimente Alimentare și Nutriție apare prima dată în Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară.

Sursa: Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară


 

Locale Știri

Saptamana Belgiana in Cluj-Napoca

În perioada 24-27 aprilie 2017 va avea loc a V-a ediție a Belgian Week organizată de către BEROBA (Asociaţia de Afaceri Româno-Belgiană). În acest an evenimentele se vor desfășura în Cluj-Napoca, la Hotel Grand Italia, str. Trifoiului 2. Invitații speciali prezenți la această ediție vor fi: Excelenţa Sa, Ambasadorul Regatului Belgiei în România, Thomas Baekelandt, Chef-ul belgian Bernard …

Locale Știri

AGRARIA – ediția 2017

În perioada 6 – 9 Aprilie 2017 se va desfășura, la Jucu, în județul Cluj cea de a 23-a ediție a expoziției AGRARIA. În premieră pentru zootehnia din România, anul acesta în cadrul târgului va avea loc o licitație de bovine de carne Angus din România și vor fi susținute o serie de prezentări de …

Cercetare Editoriale

Prima ediție a școlii de vară KNOWinFOOD

De curînd a început selecția pentru prima ediție a școlii de vară KNOWinFOOD, în cadrul proiectului internațional Erasmus ”Knowledge triangle for food innovation by harnessing the tradition and assuring sustainability”. La selecție pot participa studenții care studiază la specializările cu profil alimentar, înscriși la licență (inclusiv I.D.), master sau doctorat. Finalitate pentru participanții la școala de …

Page 4 of 4
1 2 3 4