Activia si Actimel, responsabili de obezitate!

Activia_si_Actimel_responsabili_de_obezitate_marie_vranceanu_food_news_romaniaDanone vă îndeamnă să vă creșteti copii ca pe porci !
Danone folosește aceleași probiotice utilizate în crescătoriile de animale pentru îngrășarea porcilor și puilor.
Conform unui articol publicat de omul de știinta Didier Raoult în prestigiosa revistă științifică Nature celebrele produse Danone, Activia și Actimel nu numai că nu vă ajută să slăbiți, dimpotrivă vă îngrașă.
Vreau să precizez că Didier Raoult figurează în PUbMed cu 1747 publicații, adică impresionant. Când doriți să verificați autenticitatea unui om de știință cautați-l în PubMed. Deci nu discutăm în termeni diletantistici. Conform spuselor omului de știință iaurtul și alte băuturi asemănătoare încărcate de probiotice sunt responsabile în mare parte de epidemia de obezitate care lovește copiii.
Aceste preparate sunt pe piață de cca 20 de ani de aceea datele epidemiologice sunt acum stabile și credibile.
Probioticele Danone prezente în cantitate mare în produsele firmei ar trebui să stimuleze aparare imunitară, ori acest lucru nu e dovedit. Un borcănel de Activia conține peste un miliard de probiotice. Problema e că acestea , “bacterii bune , vii, active” cum susține Danone nu sunt naturale ci create ad hoc în laboratoare ( într-o discuție personală, înregistrată de mine pe telefon , cu reprezentanții firmei Danone, aceștia au recunoscut că faimosul Bifidobacterium DN 173010 a fost creat de ei în laborator). Și aceste probiotice sunt aceleași cu cele utilizate în crescătoriile de animale cu funcția de activatori de creștere pentru a îngrășa mai repede porcii și puii.
Un porc îndopat cu probiotice crește propria greutate cu peste 10%. Cercetătorii au confruntat flora microbiană a obezilor și non obezilor..și surpriză, la obezi aceasta era plină de probiotice, exact cele din iaurturi.

Mai multe detalii despre acest subiect găsiți pe marievranceanu.com

Post Author: Marie Vranceanu

Marie Vranceanu
Absolventă a Universităţii Al .I . Cuza Iaşi , Facultatea de Biologie-Geografie-Geologie, secţia Biologie, promoţia 1986 , nota 10 la examenul de licenţă. Curs de specializare în Nutrizione e benessere , Università degli studi di Milano, anul academic 2004/ 2005 Curs de perfecţionare în Biologia fiziologia modulistică a nutriţiei umane Universita Cattolica, Milano 2006 Curs de perfecţionarea: Reglarea biologică şi medicina complementară , Università degli studi di Milano, 2010 Curs de perfectionarea: Reacţii adverse la alimente şi principalele tehnici de diagnosticare AINUC (Accademia Internazionale di nutrizione clinica) , Roma, 2010 Curs de perfectionare : Aspecte legislative privind medicamentele şi produsele destinate sănătăţii, Università degli studi di Milano, 2011 Curs de perfecţionare în Nutrigenetica , AINUC , 2010 Roma, cu dr Keith Grimaldi

Leave a Reply

Fi primul care comentează !

Anunță-mă dacă sunt
avatar
wpDiscuz