Dacă te consideri o persoană creativă, entuziastă și suficient de abițioasă, norocul îți surâde! Ce ține de tine este doar să ai vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani, să îți placă mâncarea și să aplici la globalmission@foodinnovationprogram.org înainte de 14 Martie 2018.

            Food Innovation Global Mission, caută o astfel de persoană iubitoare de mâncare, de a călători în jurul lumii, căreia să îi placă și totodată să se priceapă la povestiri video.

           Cât timp? 60 de zile!

           Unde? De jur împrejurul lumii!

           Când? În primăvara anului 2018!

 

            ”The Food Innovation Global Mission” reunește în fiecare an un grup de 15 studenți internaționali și multidisciplinari, de pretutindeni și le oferă oportunitatea de a călători în locuri unde inovația din punct de vedere alimentar este în mare vogă, atât din punct de vedere al tradițiilor culinare, cât și din cel al evoluțiilor tehnologice. Se va studia, se va documenta, se va observa, dar se va și gusta din ultimele evoluții alimentare pe parcursul celor 60 de zile.

Printre destinații se enumeră: Tel Aviv, San Francisco, Shanghai, Amsterdam, Bologna, New Delhi care vor încânta cu diversitatia și rafinamentul specific locului.

Dacă este suficint de palpitant și ești dornic/ă de o nouă aventură poți aplica trimițând un email la adresa globalmission@foodinnovationprogram.org înainte de 14 Martie care să conțină:

  • O scrisoare de intenție de maxim 300 de cuvinte, în care să justifici de ce te consideri cea mai bună persoană pentru acest job;
  • Un videoclip sau un link către un videoclip cu cele mai bune lucrări documentare / video de până acum;
  • O explicație de maxim 200 de cuvinte în care să se vorbească despre filmul documentar / video, de ce a fost realizat și despre ce este vorba;
  • Curriculum vitae;
  • O imagine recentă cu tine.

 

Procedura de selecție

Future Food și Inspiration Food va analiza toți solicitanții și va selecta persoana pe care o cred ei cel mai în măsură pentru a obține acest loc de muncă, câștigătorul va fi anunțat la data de 3 Aprilie 2018.

Detalii despre ”Future Food”

Proiectul ”The Food Innovation Global Mission” este organizat anual de Future Food, o organizație non-profit din Bologna, Italia, având ca țintă îmbunătățirea industrie alimentare la nivel mondial.

Detalii despre ”Food Inspiration”

            ”Food Inspiration” este o platformă multimedia cu sediul în Olanda, care oferă cele mai bune povestiri, știri despre alimente, băuturi și ospitalitatea oferită de întreprinzătorii și profesioniștii din domeniul alimentar din întreaga lume.

 

!!! NU UITAȚI !!!

Cât timp? 60 de zile!

Unde? De jur împrejurul lumii!

Când? În primăvara anului 2018!

Termen limită de aplicare 14 Martie!

3 1 vote
Article Rating

Scris de

Denisa Pînzariu

Am absolvit Facultatea de Știința și Tehnologia Produselor Alimentare din cadrul USAMV Cluj-Napoca, specializarea CEPA (Controlul și Expertiza Produselor Alimentare).
Sunt o persoană optimistă, veselă, căreia îi place să ajute oamenii și mai mult decât atât să îi facă să zâmbească, totodată consider că abmiția și devotamentul sunt printre primele lucruri care mă definesc.
Îmi place să cred că printr-o alimentație sănătoasă și un regim de fericire zilnic, viața poate avea o întorsătură benefică, una care să ne arate și ”partea sa de roz”, așa că ... să nu uităm ...”suntem ceea ce mâncăm”!