Afis Eveniment TMT
TMT PR cu sprijinul USAMV Bucuresti, USAMV Cluj si participarea media a Agro TV, Revista Ferma, Agroinfo.ro si Revista Fermierul, organizeaza pe data de 28 FEBRUARIE 2017, la Hotel PULLMAN din Bucuresti, conferinta cu tema “AGRICULTURA DE PRECIZIE: TEHNOLOGII SI INOVATII”, eveniment ce-si propune sa devina cea mai importanta platforma de lucru pentru principalii actori implicati in realizarea si implementarea Agriculturii de Precizie in Romania.
Evenimentul va cauta sa raspunda la intrebarea UNDE SE INCADREAZA INVESTITIA IN AGRICULTURA DE PRECIZIE IN CONTEXTUL AGRICULTURII MODERNE? dar si sa ofere CONSULTANTA GRATUITA in accesarea fondurilor disponibile pentru achizitia echipamentului de precizie in cadrul programului de finantare PNDR 2014-2020.
Reprezentanti ai Institutiilor de Cercetare si de Invatamant vor defini termeni si vor indica directia Romaniei in privinta Agriculturii de Precizie, iar reprezentanti ai Guvernului si Agentiilor de Finantare vor identifica masurile si strategia nationala pentru dezvoltarea Agriculturii de Precizie in fermele din Romania.
Prin diverse STUDII DE CAZ incercam sa identificam si sa prezentam tehnologiile si inovatiile de precizie care au contribuit la scaderea costurilor operationale.
Nu in ultimul rand, evenimentul include sesiuni de consultanta personalizata pentru obtinerea fondurilor necesare achizitiei echipamentului de precizie si un EXPOSHOW.

Mai multe detalii: www.tmtpr.ro/agricultura-de-precizie.


Post-ul Conferința “Agricultura de precizie, tehnologii și inovație”, 28 februarie, Hotel Pullman apare prima dată în Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară.
Sursa: Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară
Link articol: Conferința “Agricultura de precizie, tehnologii și inovație”, 28 februarie, Hotel Pullman


 

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Redactia FNR

Domeniul agro-alimentar sub lupa specialiștilor!