Conferinta_IEC_Cape_Town_2013_Food_News_RomaniaÎn perioada 22-26 septembrie 2013, va avea loc în Cape Town, la Hotelul Westin, Conferința internațională a oului unde vă veți putea întâlni cu diverși factorii de decizie și experți din industria ouălor la nivel internațional. IEC Cape Town 2013 vă permite să intrați în contact cu alte figuri cheie din domeniul afacerilor cu ouă, în acest fel veți putea găsi diferite perspective și sfaturi de neprețuit la nivel mondial. Cei care vor participa la această conferință vor avea acces prioritar la Raportul Economic  Anual IEC.

Cei care doresc să participe la această conferință trebuie să se înregistreze aici.

Comisia Internațională a Oului există pentru a aduna toți producătorii de pe glob într-un singur loc, și este singura organizație care reprezintă industria ouălor la nivel mondial. Este o comunitate unică, care împărtășește informații și dezvoltă relații între diverse culturi și naționalități.

IEC vă ține la curent cu cele mai recente evoluții în ceea ce privește producția, nutriția și marketingul.

Mai multe informații găsiți pe site-ul oficial internationalegg.com

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.