Domeniul agro-alimentar sub lupa specialiștilor

Despre

Prezentare generală

Foodnews.ro  

„Domeniul agro-alimentar sub lupa specialiștilor ”

Foodnews.ro este o platformă online-media care are ca scop punerea la dispoziție a cât mai multor informații profesionale despre alimente și industria alimentară, dar și despre ultimele cercetări din domeniul agro-alimentar. Foodnews.ro a apărut ca o necesitate pentru publicul din România de a fi mai bine informat în legătură cu alimentele sănătoase, obținerea produselor alimentare și nu în ultimul rând de a realiza o legătură între cercetători-producători-consumatori.
Foodnews.ro  este realizat de către profesioniști din domeniu și este destinat cercetătorilor, studenților, producătorilor, procesatorilor, fermierilor, consumatorilor  și altor factori de decizie care au legătură cu alimentele.


Pentru a vă oferi informații cât mai complete asupra domeniului agro-alimentar o parte din articole, cu predominanță în categoriile Ştiri și Jobs, sunt preluate în mod automat prin intermediul ‘’Feed rss’’ public oferit de diverse site-uri din domeniu, instituții publice şamd. Nu putem fi direct răspunzători de conținutul acestor informații, deși încercam să monitorizăm cu atenție aceste surse de informare.


Conținutul, respectiv articolele de pe site sunt împărțite în 5 categorii principale, după cum urmează:

Ştiri Editoriale Consultanță Profile Jobs

Descriere categorii:

Ştiri – conține relatări concise ale unor fapte, evenimente, idei semnificative, de actualitate, noi(locale și internaționale), relatări ce prezintă interes pentru public. E o categorie în care frecvența postărilor va fi zilnică.

Conținutul acestei secțiuni este parțial format din informații preluate din surse externe siteului.

Editoriale – conține articole de specialitate,detaliate, extinse pe diverse teme de interes din domeniul agro-alimentar. E o categorie în care frecvența postărilor va fi săptămânală.

Consultanță – articole de specialitate cu rol informativ/practic pentru diverse tematici legate de domeniul agro-alimentar(de ex. Legislație, procese tehnologice etc.)

Analize- conține prezentări detaliate ale diverselor firme, ong-uri, producatori, personalități etc. din domeniul agroalimentar. E o categorie în care frecvența postărilor va fi săptămânală.

Jobs – conține oferte de muncă din domeniul agro-alimentar inițial preluate din surse externe siteului. Fiecare oferta v-a fi însoțită de un link către sursa anunțului unde se pot găsi toate detaliile pt. a aplica la oferta respectivă. În timp o să construim adițional şi un jobboard propriu. E o categorie în care frecvența postărilor va fi săptămânală.


Pentru păreri, întrebări şi sugestii constructive vă rugăm să folosiți formularul de contact!


Norme etice:

În afara  secțiunilor de “Știri” şi “Jobs” unde sunt prezentate factual evenimente sau noutăți din domeniul agro-alimentar, respectiv locuri de muncă; iar de conținutul, conceptele şi ideile lor nu putem fi direct răspunzători, în toate celelalte secțiuni ale site-ului o să încercăm să fim obiectivi, imparțiali şi echidistanți. Vom refuza cu desăvârșire de a prezenta sau a ne asocia cu entități din domeniul agro-alimentar, care încearcă în mod deliberat, doar pentru profit sau alte motive obscure, să facă rău consumatorului prin natura produselor sau serviciilor oferite. Acestea fiind spuse nu înseamnă că vom renunța la eventualele materiale cu caracter critic/analitic sau cu scopul de a informa consumatorul de un posibil pericol pt. sănătatea şi integritatea lor, legate de entitățile menționate mai sus.