Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

WORKSHOP “CHOCOLATE CONFECTIONS”

decembrie 10, 2016 @ 08:00 - decembrie 11, 2016 @ 17:00

Ciocolata este unul dintre cele mai versatile ingrediente folosite în cofetărie, fie ca atare, fie ca ingredient de bază într-o reţetă, dar puţini ştiu să lucreze corect cu ciocolata, să o tempereze ori să o folosească pentru a realiza produse de cofetărie nu doar delicioase, ci şi care arată foarte bine.

Vă invităm prin intermediul acestui workshop “hands on” să studiaţi şi încercaţi tehnici de bază în ciocolaterie, să realizaţi multiple reţete de bomboane şi să înţelegeţi filosofia din spatele unui desert cu ciocolată.

Alături de Olguţa Iliescu de la Pastry Workshop,  Pastry Chef Instructor Horeca School, veţi lucra:

  • bomboane de ciocolată
  • decor de ciocolată
  • câteva reţete de entremets cu ciocolată
  • mini prăjituri cu ciocolată.

Participarea Olguței Iliescu la nenumăratele training-urile organizate de Callebaut, precum și ocazia de a fi asistenta lui Diego Lozano la Chocolate Art Show-ul sustinut in România,  îi confera competențele și cunostințele pentru a transmite tehnici si metode moderne de lucru cu ciocolata și de creare a unor decoruri de vis.

Taxa de participare la workshop include:

  • participarea la cursul de ciocolată
  • materia primă de cea mai bună calitate, furnizată de partenerii noștrii
  • mapă cu toate rețetele
  • 1 cutie cu bomboanele pregătite de dvs.
  • diplomă de participare

Detalii

Începere:
decembrie 10, 2016 @ 08:00
Se termină:
decembrie 11, 2016 @ 17:00
Eveniment Category: