GastroPan_International_exhibition_for_bakery_confectionery_ past_and_food_service_industries_food_news_romania_expo_gastropan_2013GastroPan este cel mai mare târg de panificație, cofetarie și alimentație publică organizat pe piața autohtonă de profil și unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est. Oferta largă de echipamente, ingrediente și tehnologii expusă la GastroPan, demonstrațiile practice susținute de specialiști premiați la nivel internațional și concursurile care vor desemna Pâinea, Tortul și Înghețata Anului, transformă expoziția într-un spațiu al inovației și al creativității.
Editia a V-a a expoziției se desfășoară pe o suprafață de peste 10.000 mp, în perioada 11-14 aprilie 2013, la centrul Exporom din orașul Pantelimon – Ilfov. La eveniment sunt așteptați peste 20.000 de vizitatori.

Peter BECKER, preşedintele Uniunii Internaţionale a Brutarilor (UIB) va participa la ediţia a cincea a expoziţiei GastroPan. Becker va fi prezent pentru al treilea an consecutiv la expoziţia pe care el însuşi a catalogat-o drept unul dintre cele mai importante târguri de profil în sud-estul Europei. Prezenţa lui Peter Becker la GastroPan aduce beneficii industriei alimentare româneşti, contribuind la sporirea competitivităţii sectorului de panificaţie şi cofetărie pe plan extern, la o mai bună notorietate a produselor autohtone pe plan mondial şi la creşterea exporturilor. Deschiderea Oficială a expoziției va avea loc JOI, 11 aprilie, de la ora 10:30, momentul fiind precedat de o Conferință de Presă, de la ora 09:30.

Mai jos puteți urmări spotul de prezentare al acestui eveniment.

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.