Re-branding USAMV Cluj-Napoca

invitatie_Rebranders_Re_branding_USAMV_Cluj-Napoca_food_news_romania_cuibusProrectoratul Relații Internaționale din cadrul Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca, în parteneriat cu organizaţia studenţească AIESEC, vă invită marți, 26 februarie 2013, ora 18:00, la evenimentul „Cluj-Napoca Meets Rebranders. USAMV Experience”.

Se vor prezenta rezultatele proiectului în urma procesului de rebranding a imaginii USAMV Cluj-Napoca de-a lungul celor 6 săptămâni în care cei de la 6ReBranders au activat în campusul USAMV (postere generale de promovare a universităţii, afişe de admitere pentru cele 5 facultăți, materiale de promovare a programului Erasmus şi a extensiei Viterbo Italia, o variantă de tur virtual al campusului)”, așa cum menţionează reprezentanţii USAMV Cluj-Napoca.

Prezentarea va fi făcută de echipa ReBranders, respectiv de responsabilii de proiect, prorectorul Andrei D. Mihalca şi rectorul Doru Pamfil, din partea USAMV, respectiv Raluca Buţea din partea AIESEC Cluj-Napoca.

Prezentarea va avea loc în sala de evenimente a Clubului „Agronomia”, de pe strada Moţilor, Nr. 74-76 începând cu orele 18.

După acest eveniment va avea loc „International Dinner”, la care vor participa studenţi străini şi Erasmus care studiază la USAMV Cluj-Napoca, respectiv implicaţi în proiectele AIESEC Cluj-Napoca.

Toți studenții și cei interesați sunt așteptați să participe la aceste prezentări din cadrul USAMV Cluj-Napoca.

Bibliografie:

usamvcluj.ro

Post Author: Lucian Cuibus

Lucian Cuibus
Founder and manager at Food News România

Leave a Reply

Fi primul care comentează !

Anunță-mă dacă sunt
avatar
wpDiscuz