vizite_usamv_cluj_napoca_food_news_romaniaUniversitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca își deschide porțile pentru liceeni în săptămâna 1-5 aprilie 2013. Prin această manifestare USAMV Cluj-Napoca dorește să vină mai aproape de tinerii din licee, invitându-i la discuții în Aula Magna Mihail Şeban, la orele 12, despre specializările existente, să cunoască profesori și studenți care le vor împărtăși din frumusețea vieții de student. Aceștia vor putea participa și la cursuri, la lucrări de laborator și în sălile de sport, pentru a se familiariza cât mai bine cu superbul campus al USAMV din Cluj-Napoca.

Pentru a vă programa vizita la USAMV-CN sunteți rugați să luaţi legătura cu cadrele didactice – secretari la admiterea 2013 (vezi link: usamvcluj.ro) prin email sau telefonic. Dacă veniţi fără programare cereţi informaţii la BlueShop!

Mai multe informații despre Săptămâna Porților Deschise găsiți aici.

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.