Sesiunea_de_Comunicari_Stiintifice_Studentesti_din_cadrul_USAMV_CN_food_news_romaniaÎn data de 10 Aprilie 2014, va avea loc Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești, un eveniment organizat de studenți în colaborare cu profesori din cadrul Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca.  Candidaţii eligibili sunt studenţii şi masteranzii, care sunt rugaţi să îşi depună lucrările Ştiinţifice conform termenelor limită, menţionate pe site-ul oficial, la una din cele 14 secţiuni ale simpozionului, în funcţie de tematica abordată. Participarea voastră la asemenea manifestare ştiinţifică va stimula, cu certitudine, dezvoltarea voastră personală, noi idei de colaborare şi de cercetare în domeniul vostru preferat!

Cele mai bune 4 lucrări din cadrul acestui eveniment vor fi premiate, iar participarea în cadrul acestei sesiuni este punctată în vederea obținerii bursei de performanță sau a unui loc în taberele studentesti!

Înscrierile se fac până la data de 1.03.2014. Mai multe detalii despre această sesiune găsiți pe site-ul usamvcluj.ro
Va asteptam sa va inscrieti pana la data de 01.03.2014!!

Bibliografie

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.