Slana Fest 2014 in Cluj-Napoca

Slana_Fest_Cluj_Napoca_2014_SZALONNAFESZT_food_news_romania_festivalSlană Fest 2014 din Cluj-Napoca, acest târg al preparatelor de casă, se va organiza în două locații. Producătorii care au rulote amenajate pentru desfacere vor fi în str. Potaissa (dinspre Universității), iar cei care vor vinde de pe masă/stand, vor primi locuri în curtea Cafenelei Insomnia de pe str. universității nr. 2.

Concursul slăninelor se va organiza și cu un scop caritabil. Oricine a tăiat porc, poate să se înscrie la concurs cu câte un kilogram de slănină, jumătate din acesta fiind oferit celor nevoiași prin organizații de profil, iar cealaltă jumătate se va juriza iar apoi se va putea degusta de către vizitatorii evenimentului.

Înscrierile la târg, cât și la concurs se pot face prin telefon: 0741915082 sau e-mail: mestesugari@gmail.com

Bibliografie

craftsmen.ro

Post Author: Lucian Cuibus

Lucian Cuibus
Founder and manager at Food News România. Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
negru ioan Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunță-mă dacă sunt
negru ioan
Vizitator
negru ioan

Apreciez forma si continutul articolelor D-lui Cuibus precum si abundenta de informaiii atat interesante dar mai ales utile pentru cititori.