Specialist_controlul_calitatii_food_news_romaniaGlencore Protein Romania SRL caută un specialist pentru controlul calității  cerealelor în București.

Scop & responsabilități

Coordonarea activității de determinare a calității și de urmărire a evoluției stării de conservare a cerealelor și semințelor oleaginoase în locațiile Grupului Glencore. Coordonarea activității de implementare în locațiile Glencore, a programelor și  procedurilor cu privire la siguranța alimentară de la nivelul companiei, în vederea respectării reglementarilor UE și naționale în vigoare.

Acesta trebuie să urmarească și să verifice determinarea corectă de către personalul de laborator din cadrul locațiilor companiei, a calității cerealelor și a semințelor oleaginoase.

Elaborează  instrucțiuni cu privire la recepționarea calitativă specifice fiecarui produs, precum și alte prevederi cu privire la calitatea și starea de conservare a produselor  pentru fiecare recoltă.

Analizează starea de conservare a produselor pe perioada depozitării, semnalizează fenomenele de instabilitate, propune măsuri pentru conservarea corespunzătoare a stocurilor de produse.

Coordonează activitatea de implementare a programelor preliminare, a procedurilor și a reglementărilor cu privire la Siguranța Alimentară și Planul HACCP în locațiile Glencore.

Cerințe:

Studii

Studii  Superioare, specializare: industrie alimentară / agronomie / biologie / biochimie.

Experiență

Minimum 3 ani de experiență de lucru în domeniul determinarii calității, depozitării și conservarii cerealelor și semințelor oleaginoase (constituie avantaj)

Experiență de coordonare echipe (constituie avantaj)

Aptitudini (cunoștințe aplicabile și aptitudini tehnice relevante pentru acest post)

Operare calculator: Microsoft Office – obligatoriu: Word, Excel, Outlook

Cunoaștere limba engleză: nivel avansat

Cunoștințe de determinare a calității semințelor de consum

Cunoștințe privind reglementările referitoare la siguranța alimentelor

Permis conducere categoria B

Mai multe detalii găsiți pe bestjobs.ro

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Redactia FNR

Domeniul agro-alimentar sub lupa specialiștilor!