Afis_Sweet_fest_food_news_romania_cuibusSweet Fest, festivalul dulciurilor gourmet, anunță desfășurarea celei de a șasea ediții în perioada 1-3 noiembrie în Bucuresti, la Hanul lui Manuc. Dejà o tradiție  gastronomică a capitalei, Sweet Fest dedică această ediție sărbătorii Halloween-ului și pregătește iubitorilor de dulciuri o experiență magică și îngrozitor de delicioasă.
În cele trei zile de festival, extravaganța gourmet de la Hanul lui Manuc devine vraja numărul unu în București: deserturi somptuoase, prăjituri tradiționale, cadouri terifiante și specialități pregătite pe loc, toate create pentru a fermeca gusturile cele mai alese. La târg vor participa peste 30 de experți în arta culinară. Producători, importatori și comercianți de elită vor oferi o gamă completă de surprize și delicii : deserturi home-made, sortimente de ciocolată, praline și cafea, cupcakes, clătite, cozonaci și celebrele prăjituri tematice.
Între 1 -3 noiembrie, de vineri până duminica, între orele 10:00 și 20:00, Sweet Fest – Editia de Halloween va transforma Hanul lui Manuc într-o teribilă și memorabilă destinație de weekend, atât pentru pasionații deserturilor gourmet cât și pentru pasionații acestei sărbători urbane, mizând pe interactivitate, spectacol, degustări și activități surpriză.

Spectacol de ciocolata
Ca la fiecare ediție, ciocolata rămâne produsul vedetă, fiind prezentă în diverse culori, arome seductoare și forme spectaculoase. Simpla sau cu alune, fructe ori condimente, ciocolata rămâne principala atracție a târgului.

Accesul vizitatorilor la festival este gratuit, aceștia fiind așteptați vineri, sâmbătă și duminică la Hanul lui Manuc, pe str. Franceza nr. 62-64, între orele 10.00 -20.00.
Detalii complete despre Sweet Fest pe Facebook

Detalii suplimentare:
www.sweetfest.info
Sebastian Teodoru
Organizator Sweet Fest

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.