Domeniul agro-alimentar sub lupa specialiștilor

Termeni si condiții

Condiții generale de utilizare

Accesarea portalului de știri online din domeniul agro-alimentar – Foodnews.ro – presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor de mai jos. Dacă nu acceptați termenii și conditiile de mai jos sunteți rugați să părăsiți acest website. Foodnews.ro își rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o notificare prealabilă către utilizatori. În același timp Foodnews.ro poate suspenda accesul la numite facilități din site, poate aduce limitări de acces anumitor IP-uri suspecte fără notificări.

Drepturi de autor

Toate drepturile rezervate.

Conținutul acestui portal de știri este destinat uzului personal necomercial pentru obținerea de informații și accesul la serviciile oferite de acesta. Utilizarea acestuia în alte scopuri este strict interzisă.

FoodNews.ro nu răspunde față de utilizatori sau terți privind existența unor prejudicii, litigii în legătură cu utilizarea, copierea, stocarea, publicarea sau distribuirea informațiilor publicate pe website.

Materialele publicate pe Foodnews.ro sunt protejate de Legea nr.8/1996 cu modificările și completările ulterioare, privind dreptul de autor și drepturile conexe și de către Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice și Legea nr. 129/1992, republicată privind desenele și modele industriale. Nici o parte din conținutul Foodnews.ro nu poate fi copiată, stocată sau modificată fără un acord în scris din partea Foodnews.ro.

Preluarea unor informaţii fără cost de pe acest website poate fi făcută astfel: materialul nu trebuie să depășească 450 de cuvinte/semne, dar fără a depăși 50% din articol și se poate prelua maxim o fotografie. Obligatoriu se va specifica sursa informație foodnews.ro cu link către acest site.

Dacă considerați că materialele publicate pe acest portal de către echipa Foodnews.ro încalcă drepturile de autor sau alte drepturi vă rugăm să ne contactați aici.

Utilizare

Accesul la conţinutul online al website-ului foodnews.ro este liber. Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul siteului este protejat de o parolă.

Utilizatorii care s-au abonat au posibilitatea oricând de a se dezabona dacă nu mai doresc să primească newsletter-ul nostru.
Foodnews.ro poate conține link-uri/bannere către alte website-uri, nefiind responsabil asupra conținutului furnizat de aceștia, indiferent dacă acesta este un conținut publicitar sau nu.

Următoarele acţiuni sunt interzise pe website-ul foodnews.ro:

  • publicarea de materiale cu conţinut obscen, ofensator, violent, defăimator, discriminator, rasist, şovin;
  • publicarea de materiale publicitare sau promoţionale, sau alte forme de comercializare de produse sau servicii;
  • difuzarea sau transmiterea materialelor ce conţin viruşi, viermi sau de programe menite a distruge sistemele de operare;
  • încarcarea, postarea sau transmiterea de materiale de tipul “junk mail”, “spam”, „spim” scrisori in lanţ, scheme piramidale, sau alte forme de solicitări neautorizate;
  • solicitarea parolelor de conturile altor membri FoodNews.ro;
  • încărcarea, postarea, difuzarea sau transmiterea de conţinut pentru care membrul nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare;
  • promovarea de informaţii despre care membrul cunoaşte că sunt false sau promovarea de activitaţi ilegale sau abuzive, obsecene, ameninţatoare, calomnioase;
  • promovarea sau furnizarea de informaţii despre modul de derulare a activităţilor ilegale, promovarea violenţei fizice sau verbale împotriva oricărui grup sau persoane, sau promovarea oricărui act de cruzime faţă de animale;
  • promovarea de instrucţiuni pentru realizarea de activităţi ilegale sau criminale;
  • publicarea de materiale protejate de dreptul de autor, pentru care nu există permisiunea autorului de publicare şi difuzare.