agraria_2013_cluj_expozitie_targ_agro_alimentar_zootehnie_food_news_romania_cuibusÎn perioada 25 – 28 Aprilie 2013 va avea loc la Cluj-Napoca ediția cu numărul 19 a Târgului Internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie AGRARIA. Târgul International AGRARIA este cel mai important târg de profil agricol din Transilvania și al doilea târg ca mărime și importanță din România, fiind util atât pentru specialiștii din domeniu, fermieri, ingineri, cât și pentru activitatea economică și populația din regiune. O platform[ de comunicare optim[ unde participanții post să încheie contracte noi, își consolidează relațiile cu clienții tradiționali și discută despre tendințele și inovațiile apărute în agricultură, industria alimentară și zootehnie. Târgul AGRARIA beneficiază, din 2010, de o confirmare suplimentară a performanței sale, fiind inclus în programul manifestărilor de prestigiu internațional organizate de DLG Germania (Societatea Germană pentru Agricultura*) și DLG International. Compania InterMarketing & Consulting  a devenit DLG InterMarketing.

* Numarand peste 23.000 de membri, Societatea Germana pentru Agricultura  (DLG – Deutsche Landwirtschafts- Gesellschaft) este o asociatie cu indelungata traditie, infiintata in 1885, si organizeaza evenimente cu specific agricol in intreaga lume: AgriTechnica – cel mai mare targ de echipamente si masini agricole din lume, EuroTier, DLG-Feldtage, BioEnergy-Decentral, PotatoEurope, AgroFarm (Rusia), Agro-Tech Minikowo (Polonia), AgroTech (Rusia), Opolagra (Polonia).

Cei de la USAMV Cluj-Napoca vor participa la acest eveniment ca la fiecare ediție. Mai multe detalii despre evenimentele organizate de aceștia puteți găsi aici.

Mai multe detalii despre această manifestare găsiți pe site-ul oficial Agraria.info

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.