În perioada 6 – 9 Aprilie 2017 se va desfășura, la Jucu, în județul Cluj cea de a 23-a ediție a expoziției AGRARIA.

În premieră pentru zootehnia din România, anul acesta în cadrul târgului va avea loc o licitație de bovine de carne Angus din România și vor fi susținute o serie de prezentări de specialitate pentru carnea de vită premium, inclusiv cu informații privind profitabilitatea unei afaceri integrate, axată pe creșterea rasei Angus în Romania

Ziua de vineri, 7 aprilie, se va desfășura în cadrul temei „Angus, secretul unei afaceri de succes” și vine în atenția fermierilor cu o paradă a bovinelor care vor fi prezentate în ring și se va încheia cu premierea celui mai frumos taur și celei mai frumoase femele. Ziua va continua cu demonstrații de bune practici în fermă, practici utile pentru toți crescătorii de bovine de carne care își doresc o fermă performantă și mai ales profitabilă. Se vor exemplifica în ring activități necesare într-o fermă Angus.

Sâmbătă, 8 aprilie, se vor prezenta cele mai importante informații despre zootehnia din România, dar și despre dezvoltarea rasei Angus și a unei ferme cu bovine Angus atât în România, cât și în Europa. Tot sâmbătă va avea loc și licitația de bovine Angus în cadrul căreia se vor licita cele mai valoroase exemplare de bovine Angus din România. Deschiderea licitației va avea loc la ora 11:30, în ringul de prezentare a animalelor.

După închiderea licitației un show culinar oferit de un bucătar renumit din România va fi dedicat specialiștilor culinari și iubitorilor de carne de vită.

AGRARIA este un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii, constituindu-se astfel într-o platformă de comunicare optimă unde participanții încheie contracte noi, își consolidează relațiile cu clienții tradiționali și discută despre tendințele și inovațiile apărute în agricultură, industrie alimentară și zootehnie.

Mai multe informații despre acest eveniment găsiți pe site-ul oficial agraria.info.ro

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Redactia FNR

Domeniul agro-alimentar sub lupa specialiștilor!