Salamul Bergamo cu nuca de la Cris-TimCris-Tim își extinde gama de produse crud-uscate cu o reţetă unică pe piaţa din România: Salamul Bergamo cu nucă 300gr.
Cu o reţetă autentică, noul produs surprinde prin amestecul perfect de ingrediente, și aduce un plus de rafinament oricărei gustări. Salamul Bergamo cu nucă de la Cris-Tim desăvârșește orice gustare printr-un plus de savoare specifică gastronomiei italiene, conferită de prezența în compoziţie a nucilor din zona Bergamo. Miezul de nucă este unul dintre cele mai vitalizante şi nutritive alimente cunoscute și este recunoscut pentru conţinutul de acizi graşi omega-3. Cele două gusturi creează un echilibru sublim, astfel că Salamul Bergamo cu nucă de la Cris-Tim este alegerea perfectă, atât pentru o simplă gustare, cât și pentru mesele de sărbătoare.
Datorită aromei unice și îndrăznețe, Salamul Bergamo cu nucă poate fi servit ca aperitiv, sau în combinaţie cu alte ingrediente de calitate superioară: brânzeturi și vin roșu. Salamul se taie în felii subțiri și servirea se face la temperatura camerei, pentru ca acesta să își elibereze aroma.
Salamurile crud-uscate sunt considerate cele mai nobile dintre mezeluri deoarece conțin carne de cea mai bună calitate. În plus, acestea au în mod special nevoie de grijă și atenție în fiecare etapă din procesul de preparare, dar și în procesul de ambalare.
Carnea utilizată în salamurile crud-uscate provine de la ferme renumite, fiind atent verificată și având o mare valoare nutritivă. Gustul și mirosul excelente ale salamurilor crud-uscate sunt date de condimentele naturale utilizate pentru fabricarea acestora. Cris-Tim acordă o atenţie deosebită selectării ingredientelor originale, de cea mai bună calitate, utilizând condimente și arome noi, pentru a oferi produse de calitate excepțională, surprinzătoare chiar și pentru cunoscători.
Mai multe detalii despre produs pot fi accesate pe: www.cristim.ro

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Redactia FNR

Domeniul agro-alimentar sub lupa specialiștilor!