fabroVine primavara, e timpul sa ne schimbam garderoba. Schimbam tinutele groase pe cele subtiri. Dar sa trecem de la hainele de iarna la cele de primavara cu stil. Hai sa ne schimbam garderoba in 2 timpi si 3 miscari… dar sa o schimbam in haine cu stil.

Tinutele office sunt cele carora trebuie sa le acorzi cea mai mare atentie, ele trebuie sa fie impecabile si sa iti vina perfect pe corp. O tehnologie inovativa care iti permite sa trimiti dimensiunile si designerii sa iti creeze rochiile dupa ele fara ca tu sa fii nevoita sa mergi la atelierul de productie a fost initiata de magazinul online Fabro.

Magazinul online, Fabro, a dezvoltat o tehnologie inovativa care iti permite sa iti creezi rochii de ocazie sau rochii elegante dupa un manechin personalizat realizat dupa masurile exacte ale clientei. Designerii magazinul Fabro au dezvoltat o tehnologie de masurare a dimensiunilor in format 3D. De ce e important sa iti creezi imbracaminte la comanda exact dupa dimensiunile si gusturile tale? Pentru ca hainele iti vor veni perfect, nu te vei mai trezi cu gandul ca nu stii cu ce sa te imbraci. Pentru ca atunci cand ai rochii elegante si tinute office pe care le iubesti nu ai cum sa nu stii cu ce sa te imbraci.

Poarta doar hainele care iti plac, poarta haine facute exact pentru tine. Evita hainele confectionate dintr-un material de proasta calitate. Designerii de la Fabro iti permit sa iti creezi rochia exact dupa modelul dorit de tine si exact din materialul ales de tine. Nu uita ca senul acesta de primavara – vara se poarta hainele de calitate, hainele cu un puternic impact asupra celui ce te priveste.

Schimba-ti garderoba, investeste in haine care intr-adevar merita. Alege sa iti schimbi hainele vechi pe unele care sa merite investitia!

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.