iluminat_atas_lightingAstazi vom aborda importanta unui iluminat de calitate in spatiile comerciale, fie ele mall-uri, restaurante sau chiar si un mic magazin de cartier. Iluminatul comercial joaca un rol deosebit de important in atragerea sau crearea  unor medii pe care clientii sa le aprecieze.

Datorita complexitatii acestor proiecte de fiecare data se apeleaza la firme specializate care sa ofere servicii de calitate. Cand este vorba de atragerea clientilor nu trebuie sa existe abateri de la calitate, acestea desi par tentante pe moment, conduc la posibilitatea ca proiectul sa aiba puncte slabe sau sa nu creeze confortul necesar clientiilor.

Una dintre cele mai importante companii care se ocupa cu implementarea unor astfel de proiecte este Atas Romania, care de peste 20 de ani aduce lumina in cele mai deosebite forme, fie ca este vorba de solutii atent selectate de la peste 30 de parteneri – printre care Vibia, Delta Light, Swarovski, , Patrizia Garganti, Catellani & Smith, Ilfari, Kundalini, Studio Italia Design, Axo Light, Preciosa, Landa,etc– pentru proiecte speciale pentru care asigura suport tehnic si realizarea completa.

Iluminarea spatiilor comerciale presupune o analiza extreme de detaliata a zonelor de interes, precum si intampinarea unui set larg de cerinte. Colaborarile pentru decorarea si implementarea sistemelor de iluminat  pentru cladirile de birouri, centrele de afaceri, sediile de firma implica intotdeauna echilibru perfect intre calitate, eficienta, flexibilitate si bugete.

Astfel, solutiile oferite de catre Atas Romania au intotdeauna in vedere atat cerintele dezvoltatorului, cat si necesitatile utilizatorului final, ale celui care urmeaza sa petreaca o mare parte din zi in spatiul amenajat.

Echipa lor de specialisti urmareste cele mai noi tendinte in materie de iluminat exterior si interior, iluminatul ”inteligent” sau salvarea energiei pentru a putea oferi cele mai bune solutii, la standard internationale. Ii puteti gasi la  adresa de contact Atas Romania, iar de aici proiectul dumneavoastra este mai aproape de realitate.

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.