invitatie_Rebranders_Re_branding_USAMV_Cluj-Napoca_food_news_romania_cuibusProrectoratul Relații Internaționale din cadrul Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca, în parteneriat cu organizaţia studenţească AIESEC, vă invită marți, 26 februarie 2013, ora 18:00, la evenimentul “Cluj-Napoca Meets Rebranders. USAMV Experience”.

Se vor prezenta rezultatele proiectului în urma procesului de rebranding a imaginii USAMV Cluj-Napoca de-a lungul celor 6 săptămâni în care cei de la 6ReBranders au activat în campusul USAMV (postere generale de promovare a universităţii, afişe de admitere pentru cele 5 facultăți, materiale de promovare a programului Erasmus şi a extensiei Viterbo Italia, o variantă de tur virtual al campusului)”, așa cum menţionează reprezentanţii USAMV Cluj-Napoca.

Prezentarea va fi făcută de echipa ReBranders, respectiv de responsabilii de proiect, prorectorul Andrei D. Mihalca şi rectorul Doru Pamfil, din partea USAMV, respectiv Raluca Buţea din partea AIESEC Cluj-Napoca.

Prezentarea va avea loc în sala de evenimente a Clubului „Agronomia”, de pe strada Moţilor, Nr. 74-76 începând cu orele 18.

După acest eveniment va avea loc „International Dinner”, la care vor participa studenţi străini şi Erasmus care studiază la USAMV Cluj-Napoca, respectiv implicaţi în proiectele AIESEC Cluj-Napoca.

Toți studenții și cei interesați sunt așteptați să participe la aceste prezentări din cadrul USAMV Cluj-Napoca.

Bibliografie:

usamvcluj.ro

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.