Targul_Mesterilor_Populari_in_inima Clujului_food_news_romaniaArtisti populari in straie traditionale vor sa-ti arate cum se face o oală din lut la roată, cum se ţese un covor la război, picturile pe icoane, martisoare confectionate de copii – cele mai frumoase mestesuguri.

Redescopera gustul adevarat al bucatelor traditionale: de la branzeturi, preparate din carne, pana la siropuri, gemuri de fructe, miere, sucuri naturale sau prajituri de casa. Toate acestea le gasiti la “Targul mesterilor populari in inima Clujului”.

Asociatia Mesterilor Populari Clujeni in parteneriat cu Centrul Judetean pentru Cultivarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj organizeaza Targul Mesterilor Populari in inima Clujului, cu sprijinul Primariei Cluj-Napoca.

Va invitam sa participati la deschiderea targului care va avea loc vineri, 22 februarie 2013, de la ora 14.00, la etajul 4, din Centrul Comercial Central (Str. Regele Ferdinand nr. 22-26, 400110 Cluj-Napoca). Targul se va desfasura in perioada 22 februarie-4 mai. La targ vor participa si reprezentanti ai Asociatiei Producatorilor de produse Traditionale si Ecologice Maramures.

Cu aceasta ocazie vom lansa albumul “Mesteri si mestesuguri clujene azi”. Evenimentul de deschidere va continua cu demonstratii de mestesuguri si “Povesti de Dragobete”.

Da-ti intalnire cu traditia! Ne vedem la Central – Un loc in inima Clujului!

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.