Ziua_Mondial_a_Alimentatiei_celebrata_la_USAMV_Cluj-Napoca_Romania_food_news_romania_cuibusÎn fiecare an, la 16 octombrie, Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO), celebrează Ziua Internațională a Alimentației. Tema propusă de FAO pentru Ziua Internațională a Alimentației din acest an este: Sisteme de producție alimentară sustenabile pentru siguranță alimentară și nutriție.

Cu această ocazie Facultatea de Știinţa şi Tehnologia Alimentelor din cadrul USAMV Cluj Napoca şi Asociaţia Specialiştilor din Industria Alimentară din România (ASIAR), în parteneriat cu Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu din Cluj Napoca, organizează, workshop-ul cu tema Inteligenţa alimentului. Organizatorii acestui eveniment: Prof. univ. Sevastiţa MUSTE, Decanul Facultății de Știinţa şi Tehnologia Alimentelor și Șef lucr. dr. Elena MUDURA, Prodecan, din partea USAMV Cluj Napoca și Prof. Marilena Zamfir, Director și Profesor Claudia Maria Vlaica, Șefa Catedrei de Biologie, din partea Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu, precizează că obiectivul acestui eveniment este promovarea alimentaţiei inteligente, conştienţi fiind că doar cu o educaţie pe măsură, un copil poate avea parte de o creştere cât mai sănătoasă şi naturală.

Workshop-ul va avea loc la USAMV Cluj Napoca, sediul Facultății de Știința și Tehnologia Alimentelor, Calea Floresti Nr. 64, miecuri 16 octombrie, cu începere de la ora 11.00 în stația pilot de produse zaharoase.

 

UPDATE>

Mai jos puteți urmări câteva fotografii de la acest eveniment. Pentru toate fotografiile intrați pe pagina de Facebook – Food News Romania.

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.