Blog
Probabil ca Egiptul e pe bucket list-ul multor persoane. Inafara de istoria sa fascinanta, plaje uimitoare si scuba diving, mancarea traditionala egipteana este un alt... Mai departe
Un studiu realizat la nivel mondial, arată că apa îmbuteliată în toate colțurile lumii este plină de microplatic, particule mult prea mici pentru a putea... Mai departe
Deși primăvara a venit din punct de vedere calendaristic, frigul nu se dă bătut și se străduiește din răsputeri să mai rămână câteva zile pe... Mai departe
Sorbetul, strămoșul înghețatei își face simțită prezența și astăzi, revoluționând industria cânepei în combinație cu alte alimente funcționale care aduc numeroase beneficii organismului uman. În... Mai departe
Dacă te consideri o persoană creativă, entuziastă și suficient de abițioasă, norocul îți surâde! Ce ține de tine este doar să ai vârsta cuprinsă între... Mai departe
INT31 DNA & Food | Future Food Institute from Food Inspiration on Vimeo. ... Mai departe
Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca va găzdui, în 21 februarie, un eveniment în premieră pentru România – prelegerea Dr. Christophe Lasseur,... Mai departe
Numărul exploataţiilor agricole a ajuns la 3,422 milioane anul trecut, cu 5,7% mai mic faţă de cel înregistrat în 2013 şi cu 11,3%... Mai departe