De vorba cu fermierii din Moldova

de_vorba_cu_fermierii_din_Moldova_agrialim_iasi_food_news_romania_cuibusABplus Events, organizatorul evenimentelor AGRALIM, în parteneriat cu Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), organizează în perioada 1 aprilie – 15 mai campania “De vorbă cu fermierii din Moldova”. Aceasta are ca obiectiv diseminarea informațiilor despre evenimentele AGRALIM și proiectele Agenției APIA în regiunea de Nord-Est.

Campania “De vorbă cu fermierii din Moldova” este axată pe două coordonate:

1.prezentarea și promovarea evenimentelor AGRALIM în cele șase centre județene APIA din Regiunea de Nord-Est, în perioada de depunere a cererilor pentru subvenții;
2.informarea privind AGRALIM în centrele locale APIA (47 de locații), unde vor fi distribuite pliante informative și materiale de promovare ale evenimentelor din toamnă (Târgul AGRALIM – 26-29 septembrie, Forumul Agricol – 26-27 septembrie și Balul Fermierilor – 26 septembrie).

Astfel, toți fermierii care vor fi prezenți în această perioadă în centrele APIA din Iași, Botoșani, Suceava, Neamț, Bacău și Vaslui au oportunitatea de a se întâlni cu reprezentanții AGRALIM, la punctele de informare, zilnic, în intervalul orar 08.00 – 16.00. Aceștia vor primi prima ediție a Ziarului AGRALIM și materiale de prezentare ale companiilor de profil. Totodată, fermierii vor putea intra în tragerea la sorți pentru Tombola AGRALIM.

De asemenea, persoanele care doresc se pot înscrie la Tombola AGRALIM și online, completând până pe 15 mai 2013 formularul disponibil pe site-ul www.expoagralim.ro. Premiile constau în produse oferite de partenerii noștri: Volack, AZOMUREȘ, Romvac și Agroland. Extragerea câștigătorilor va avea loc pe 25 mai 2013, iar aceștia vor fi anunțați pe pagina de Facebook  și pe site-ul evenimentului.

0 0 vote
Article Rating

Post Author: Mihai BG

Mihai BG
Administrator site, Editor Sunt absolvent al Facultății de Litere, Universitatea Babeş Bolyai din Cluj-Napoca cu specializarea: Limbă şi literatură Rusă-Engleză.
Subscribe
Anunță-mă dacă sunt
guest

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] multe despre Agralim puteți găsi pe FoodNews și pe site-ul oficial al  […]