Macelar carne de vita – FRANTA
Macelar carne de vita – FRANTA
Plasamentele se efectueaza de regula in macelarii si abatoare situate pe intreg teritoriul Frantei, insa cu precadere in regiunea Aquitaine.
Tip de contract: Contract individual de munca cu norma intreaga
Datele de plata ale remuneratiei: 11-12 EUR/ ora brut, in functie de locatie
Orele suplimentare si de noapte sunt platite la o rata superioara
Conditiile de cazare: Pre-identificata si pre-platita de catre Angajator. Costurile cazarii sunt achitate de catre Angajat, din salariu.
Conditiile de asigurare a hranei: Costul cat si procurarea hranei cad in sarcina candidatului.
Personalitate preferata: Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitoare, serioase, prietenoase, in forma fizica si mentala buna.
Experienta si calificarea necesara: Min. 2 ani experienta prealabila. Calificarea in domeniu ar putea reprezenta un avantaj la selectie
Nivel engleza solicitat: Nu este solicitata.
Avantajele postului:
– Contractele sunt de angajare cu durata minima de 6 luni si posibilitate de prelungire de pana la 24 de luni.
– Salarizarea este de 1.400 EUR/ luna net + plus 10% bonus lunar de vacanta.
– Ore suplimentare platite
– La finalizarea contractului angajatul primeste o prima de 10% din valoarea salariului sau lunar (ex. un angajat care a lucrat 18 luni va primi la finalizarea contractului sau 1.800 x 18 luni x 10% = 3.240 EUR)
– Cazarea se deduce din castig, deci candidatii nu trebuie sa aiba la ei decat bani de buzunar.
– Nu este nevoie de limba engleza sau franceza.
– Plecari ultra-rapide.
– Preluare de la aeroport.
– Asigurari sociale si medicale platite de catre Angajator.
– Angajatii au masina la dispozitie pentru deplasarea spre/ dinspre locul de munca (Cheltuielile asociate cu masina sunt acoperite de catre Angajati).
– Training platit de 2-5 zile.
Plecare:
De regula 1-2 saptamani de la data aducerii la dosar a tuturor documentelor relevante pentru plasare*
* in functie de profilul candidatului
Source: Recrutareonline.ro
Macelar carne de vita – FRANTA