Doctorat in Microbiologie moleculara in Germania

Doctorat_in_Microbiologie_moleculara_in_Germania_food_news_romaniaDe curând am primit un email din Germania cum că la Universitatea din Munchen se caută mai mulți doctoranzi pe domeniul microbiologiei moleculare a alimentelor, din luna august 2013.  Proiectele se concentrează în principal pe bacteriilor producătoare de acid lactic sau acid acetic, în fermentațiile care au loc în produsele din carne/deteriorarea  exopolizaharidelor precum și tratamentul de înaltă presiune a alimente. Proiectele de regulă implică cunoștințe de biologie moleculară (genomica, proteomica, transcriptomica, clonarea analizelor), MALDI-TOF MS s.a. Exemple ale abordării noastre de cercetare pot fi văzute pe site-ul www.foodscience.ws. Informații mai detaliate cu privire la proiectele viitoare specifice pot fi furnizate pentru candidații care vor aplica pentru un program doctoral.

Candidatul ideal trebuie să aibă diplomă de master finalizat (inclusiv teza de master) într-un domeniu legat de științele moleculare și / sau alimente. Să vorbească fluent limba engleză pentru îndeplinirea sarcinilor în laborator; limba germană la orice nivel este binevenită și va facilita legăturile sociale, dar nu este necesar.

Durata proiectului: 3 ani cu bursă care respectă legislația federală germană (TLV E 13/2) (aprox. 1.100 € net, după impozitare).

Aplicațiile complete (curicula din facultate împreună cu notele obținute, media finală, curriculum vitae cu foto, motivația de a lucra în domeniul științei alimentelor și 2 recomandări) vor fi trimise prin e-mail la:

Prof. Dr. Rudi F. Vogel – rudi.vogel @ wzw.tum.de

Post Author: Mihai BG

Mihai BG
Administrator site, Editor Sunt absolvent al Facultății de Litere, Universitatea Babeş Bolyai din Cluj-Napoca cu specializarea: Limbă şi literatură Rusă-Engleză.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunță-mă dacă sunt