Castelul_Sturdza_Miclauseni_intalnirea_fermierilor_din_moldova_food_news_romaniaABplus Events, organizatorul evenimentelor AGRALIM, în parteneriat cu Direcția pentru Agricultură a județului Iași, organizează pe 1 iunie un eveniment dedicat fermierilor și familiei, “Întâlnirea Fermierilor din Moldova”, la Castelul Sturdza, Miclăușeni, Iași.

“Întâlnirea Fermierilor din Moldova” reunește 200 de fermieri de top din Regiunea de Nord-Est și reprezintă o întâlnire anuală a familiilor de fermieri, care îmbină partea de socializare de grup cu cea de entertainment pentru întreaga familie și un prilej pentru planuri pe termen lung și discuții importante, dar și pentru activități interactive și de relaxare.

Anual, fermierii vor sărbători, în prima sâmbătă din iunie, începerea verii și a recoltei culturilor de câmp, în cadrul acestui eveniment, devenind în timp o tradiție în regiune. “Întalnirea  Fermierilor din Moldova” oferă posibilitatea dezvoltării fermierilor prin formarea unei comunități bazate pe schimb de informații și de experiență, prin comunicare directă între ei dar și prin facilitarea interacțiunii dintre aceștia și furnizorii de servicii din sectorul agricol, specialiști, reprezentanți ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, ai Direcțiilor pentru Agricultură ș.a.

Evenimentul reprezintă un cadru optim de interacțiune și socializare cu marii fermieri din regiunea de Nord-Est, în care pot fi identificate și analizate problemele din domeniu, trasându-se noi direcții de comunicare și acțiune.

Programul preliminar pentru 1 iunie, o zi a fermierului și a familiei cuprinde, printre altele: o Întâlnire consultativă pe tema “AGRICULTURA ÎN 2013”, programe pentru însoțitori, Mese rotunde cu marii fermieri din Regiunea de Nord-Est – discuțiile se vor focusa pe trei teme: Problemele identificate la nivelul regiunii și modalități de intervenție, Prezentări și studii de caz în sectoarele de activitate în care activeaza invitații, Măsuri și acțiuni pentru creșterea afacerilor în sectorul agricol, la nivel de regiune –, program de socializare și entertainment. Fermierii se pot înscrie la eveniment direct de pe site-ul www.expoagralim.ro, accesul fiind gratuit (în limita locurilor disponibile).

Companiile de profil au posibilitatea să participe la “Întâlnirea Fermierilor din Moldova”, beneficiind de pachete speciale (în limita locurilor disponibile). Detalii se pot obține de la Managerul de proiect: Oana Luchian, telefon: 0740 117 599, e-mail: oana.raclariu@abplus.ro.

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Mihai BG

Administrator site, Editor

Sunt absolvent al Facultății de Litere, Universitatea Babeş Bolyai din Cluj-Napoca cu specializarea: Limbă şi literatură Rusă-Engleză.