Facultatea de Ştiința şi Tehnologia Alimentelor din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, în colaborare cu Asociaţia Specialiștilor din Industria Alimentară din România (ASIAR) şi Primăria Cluj Napoca, organizează “FESTIVALUL ALIMENTULUI – Ediţia a – IV – a”. Evenimentul va avea loc în data de 11.06.2015, orele 10.00 – 12.00 în clădirea Institutului de Biodiversitate, din incinta Universităţii de Ştiințe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Calea Mănăştur, nr. 3-5. În cadrul acestui eveniment, studenţii Facultăţii de Ştiința şi Tehnologia Alimentelor, specializările: Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole, Ingineria Produselor Alimentare şi Controlul şi Expertiza Produselor Alimentare vor expune produsele realizate în cadrul proiectelor de licenţă. Organizatorii subliniază faptul că vizitatorii vor putea gusta din toate produsele alimentare expuse, care sunt obţinute prin utilizarea unor tehnologii inovative şi urmăresc promovarea unei alimentaţii sănătoase, cu efecte benefice asupra organismului.
Dacă doriți să aflați mai multe informații despre Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor intrați pe site-ul oficial: ingineriealimentara.usamvcluj.ro
De aici puteți descărca broșura cu toate produsele prezentate la acest festival în 2014, iar aici puteți vedea fotografii tot din 2014 de la acest eveniment important pentru cercetarea și inovarea din domeniul agro-alimentar din România.
Mai multe fotografii de la Ediţia IV a FESTIVALULUI ALIMENTULUI găsiți pe Facebook.