struguri_negrii_polifenoli_taninuriAgenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a publicat VARIANTELE CONSULTATIVE ale Ghidurilor Solicitantului pentru următoarele submăsuri de finanțare din cadrul PNDR 2020:
Submăsura 4.1 „Investiții în exploatații agricole”
Submăsura 4.1a „Investiții în exploatații pomicole”
Submăsura 4.2 „Sprijin pentru investiții în prelucrarea/ comercializarea și/ sau dezvoltarea de produse agricole”
Submăsura 4.2a „Investiții în procesarea/ marketingul produselor din sectorul pomicol”
Schema de ajutor de stat GBER şi Schema de minimis, precum şi Anexa 4 – Lista domeniilor de intervenţie eligibile pentru finanţare ajutor de stat aferente Submăsurii 4.2
Submăsura 4.3 „Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice – Infrastructura de acces AGRICOLĂ”
Submăsura 4.3 „Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice – Componenta IRIGAŢII”
Submăsura 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”
Submăsura 6.3 „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici”
Submăsura 7.2 „Investiţii în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică”
Submăsura 7.6 „Investiţii asociate cu protejarea patrimoniului cultural”

Puteți transmite propunerile dumneavoastră pe adresa de e-mail consultare@ afir.info până în data de 29 februarie 2016.

Submăsura 6.2 „Sprijin pentru înființarea de activități neagricole în zone rurale”
Submăsura 6.4 „Sprijin în crearea și dezvoltarea de activități neagricole”
Submăsurile 16.4 și 16.4a „Sprijin acordat pentru cooperare orizontală și verticală între actorii din lanțul de aprovizionare în sectoarele agricol și pomicol”

Puteți transmite propunerile dumneavoastră pentru Ghidurile Consultative aferente submăsurilor 6.2, 6.4, 16.4 și 16.4a pe adresa de e-mail consultare@ afir.info până în data de 7 martie 2016.

 

Bibliografie

portal.apdrp.ro

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.