Autentificarea si falsificarea vinurilor

Intro

wine-swirl-autenticitatea_vinului_food_news_romaniaVinul este una din băuturile alcoolice cele mai apreciate de către consumatori. Degustat cu moderaţie are asupra organismului multiple acţiuni benefice, fiind considerat „cea mai folositoare dintre băuturi, cel mai bun dintre medicamente şi cel mai căutat dintre alimente”(Plutarh).
Calitatea vinurilor a fost şi rămâne în continuare un subiect de mare actualitate, fapt absolut justificat întrucât consumul de vin face parte din hedonismul vieţii, vinul fiind băut numai în măsura în care satisface exigenţele şi preferinţele consumatorilor.

Post Author: Ing. Raluca Borsa

Ing. Raluca Borsa

Mă numesc Raluca Borsa, inginer în industria alimentara și sunt preocupată de nutritie și de un stil de viață sănătos.
Mie îmi place să trăiesc dăruind fiecărei persoane care îmi iese în drumul vietii câte puțin din ceea ce sunt și din ceea ce am învatat până acum și cred că ne definim prin ceea ce facem pentru oamenii din jurul nostru. Fiecare dintre noi merităm să fim informați deoarece cunoașterea înseamnă putere.
Consider că în viata trebuie să păstram un echilibru pentru a avea succes, asa că trebuie să avem grija de mintea, trupul și sufletul nostru.
“Fiecare om este autorul propriei sale sănătăți sau boli” – Buddha.

Leave a Reply

1 Comentariu la "Autentificarea si falsificarea vinurilor"

Anunță-mă dacă sunt
avatar
Negru Ioan
Vizitator

Vreau sa stiu procesul tehnologic de producere s vinului spumant. Daca cineva il cunoaste il rog sa mi-l faca cuniscut! Multumesc!
Articol interesant si chiar util pt.toti consumatorii de vin.