Brutăria MamaPan isi mareste echipa! Cautam o doamna priceputa, care sa intregeasca echipa brutareselor de la Brutaria MamaPan.

Si pentru ca suntem un proiect de economie sociala, au prioritate femeile aflate in situatii de dificultate (femei rome, femei cu mai mult de doi copii, mame singure, femei care traiesc din venitul minim, somere de lunga durata, fete care au parasit centrele de plasament) si nu numai.

De asemenea, constituie un avantaj ca doamnele ce doresc sa se angajeze la noi sa aiba experienta anterioara in brutarie, cofetarie sau restaurant, dar daca nu aveti experienta nu va ingrijorati!

Noi va oferim un salariu net de 1.500 RON pentru inceput, posibilitatea de a invata meseria de brutareasa la noi, program in 2 schimburi si lucru intr-un mediu sigur.

Asteptam CV-urile la adresa de e-mail: corina.munteanu@mamapan.ro cu mentiunea Angajare MamaPan, iar pentru mai multe detalii: 0786 578 570 sau 0786 462 029.

La brutăria MamaPan facem pâine cu maia naturală, fără drojdie, o pâine autentică, coaptă pe vatră, cu miez gustos și coaja crocantă.

MamaPan a luat naștere din dorința de a susține mame singure sau mame care au peste doi copii în întreținere, oferindu-le locuri de muncă. Acest proiect a pornit de la nevoia de a oferi suport pentru mamele singure din comunitate și de a crea un produs natural, viu, dar și să fie o afacere sustenabilă. Cu ajutorul femeilor aflate în situații de dificultate economică și socială, se produce o pâine de calitate,  pe care o oferă în mod responsabil comunității.

Sursă info: Brutăria MamaPan

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Redactia FNR

Domeniul agro-alimentar sub lupa specialiștilor!