GP_2015_Banner_292X242Cea mai mare competiţie dedicată promovării inovaţiilor, dar şi a talentelor din industria de panificaţie, cofetărie şi HoReCa se va desfăşura în perioada 19-21 martie 2015 la Centrul Expo President din Târgu Mureş, în cadrul expoziţiei GastroPan. Cele 8 categorii de concurs grupate în 3 secţiuni, la care vor fi premiate, printre altele, Pâinea şi Tortul Anului 2015, vor aduce în prim plan creativitatea concurenţilor, evidenţiind ultimele tendinţe în materie de gust, aspect, consistenţă, decorare şi servire.

Pe lângă faptul că sprijină evoluţia profesională din domeniu, concursurile GastroPan au capacitatea de a impune anual produse inovatoare pe piaţă, impulsionând competitivitatea din sector şi promovând afacerile din domeniul panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice.

Performanţa concurenţilor va fi recompensată de organizatori cu zeci de cupe, diplome şi medalii, în timp ce companiile pe care le reprezintă vor beneficia de mediatizare gratuită atât în presa de specialitate, cât şi prin canalele mass media prezente la eveniment.

Secţiunile şi categoriile şi de concurs la care vă puteţi înscrie

panificatie-patiserie-gastropan_food_news_romaniaLa secţiunea PANIFICAŢIE-PATISERIE se vor întrece JOI, 19 martie, brutari şi patisieri din toate colţurile ţării. Această secţiune va premia cele mai gustoase produse de patiserie obţinute din aluat dospit, piesele artistice impresionante obţinute din aluat de panificaţie, alături de cele mai inovatoare sortimente de pâine. Vezi regulamentul acestei secţiuni.

cofetarie-gastropan_food_news_romaniaSecţiunea COFETĂRIE se va desfăşura tot JOI, 19 martie, urmând să se întreacă torturile cele mai gustoase realizate de cofetari din toată ţara, alături de piese artistice din pastă de zahăr şi adevărate opere de artă obţinute din isomalt (zahăr) tras, turnat şi suflat. Vezi regulamentul acestei secţiuni.

gastronomie-gastropan_food_news_romaniaLa secţiunea GASTRONOMIE se vor întrece bucătarii VINERI, 20 martie, în realizarea şi montarea celor mai deosebite platouri culinare, în timp ce la o altă categorie vor concura pasionaţii sculpturii culinare, care vor realiza piese artistice din legume şi fructe. Vezi regulamentul acestei secţiuni.

Pentru a afla detalii concrete despre Concursuri, dar şi despre soluţiile pe care le puteţi experimenta la standurile GastroPan, accesaţi pagina www.gastropan.ro. Pe site-ul expoziţiei mai puteţi urmări galerii foto de la ediţiile anterioare. Informaţii actualizate despre eveniment găsiţi şi pe pagina de Facebook GastroPan.

Contact ORGANIZATORI: 0266-219.392 | 0732-575.556

DESPRE GASTROPAN

GASTROPAN este cel mai mare eveniment autohton dedicat pieţei de panificaţie, cofetărie şi HoReCa, expunând pe o platformă unică soluţii şi tehnologii pentru industria de profil, deserturi şi produse alimentare inovatoare, sculpturi culinare impresionante şi piese artistice din zahăr, aluat, fructe şi legume. La concursurile organizate în cadrul expoziţiei se întrec cei mai talentaţi brutari, cofetari şi bucătari, pentru premii precum Pâinea şi Tortul Anului 2015.

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Redactia FNR

Domeniul agro-alimentar sub lupa specialiștilor!