Materii prime pentru desertul de Sărbători

 

Materii prime pentru desertul de Sărbători

Materii prime pentru desertul de Sărbători

Restaurantele, sălile de evenimente și cofetăriile vor putea găsi, în paginile revistei Gastromedia, rețeta pentru un desert special de Sărbători. Rețeta desertului cu pere, mousse de ciocolată și vin roșu va fi publicată în următoarea ediție a revistei Gastromedia. Această rețetă a fost dezvoltată de către un maestru cofetar de renume mondial, premiat cu aurul olimpic la olimpiada IKA din Erfurt, în 2016.

 Aproape 14.000 de specialiști din restaurante, cofetării, hoteluri și firme de catering și evenimente vor avea astfel acces la datele de contact ale firmelor care pot oferi ingredientele necesare realizării acestui desert:

– cacao
– făină
– vin
– condimente
– fructe deshidratate
– fructe proaspete/congelate
– frișcă
– zahăr

Companiile interesate de asocierea cu această rețetă pot transmite materialele care urmează să fie publicate (logo, machetă publicitară, advertorial, mini-articol de prezentare) până la data de 12 decembrie 2016, însă o confirmare prealabilă este necesară întrucât spațiul dedicat acestui subiect este limitat.

Pentru informații suplimentare despre revista Gastromedia și cum puteți comunica cu cei 13.700 specialiști abonați, contactați-ne la telefon 0787-677.310 sau e-mail marketing@gastromedia.ro

Source: Gastromedia
Materii prime pentru desertul de Sărbători

Post Author: Redactia FNR

Redactia FNR
Domeniul agro-alimentar sub lupa specialiștilor!

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunță-mă dacă sunt