festivalul_alimentului_editia_II_2013_food_news_romaniaFacultatea de Ştiința şi Tehnologia Alimentelor din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, în colaborare cu Asociaţia Specialiștilor din Industria Alimentară din România (ASIAR) va organiza a doua ediție a “FESTIVALULUI ALIMENTULUI”. Acest eveniment va avea loc în data de 13.06.2013, orele 10:00 – 13:30 în clădirea Institutului de Ştiințele Vieţii, din incinta Campusului Universităţii de Ştiințe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Calea Mănăştur, nr. 3-5.
În cadrul acestui eveniment, studenţii Facultăţii de Ştiința şi Tehnologia Alimentelor, specializările: “Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole” şi “Controlul şi Expertiza Produselor Alimentare”, vor expune produsele realizate în cadrul proiectelor de licenţă. Ca și la precedenta ediție vizitatorii vor putea degusta produsele alimentare expuse, care sunt obţinute prin utilizarea unor tehnologii inovative şi urmăresc promovarea unei alimentaţii sănătoase, cu efecte benefice asupra organismului uman.

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.