Tehnologii de următoarea generaţie la cele mai mari expoziții din industria alimentară din Bulgaria

Tehnologii de următoarea generaţie la cele mai mari expoziții din industria alimentară din Bulgaria

Şi în anul acesta, între 9 şi 12 noiembrie 2016 Inter Expo Center va găzdui expoziţiile internaționale de specialitate Meatmania, Lumea Laptelui, Bulpek, Salonul vinului, Interfood&Drink, și Sihre din sectorul HoReCa.

Tehnologiile în timpul expoziţiilor

Pentru prima dată vizitatorii standului “Multivac Bulgaria” vor putea observa în acțiune mașini de ambalare și de încărcare automate noi, care îmbunătățesc capacitatea de producție și reduc costurile. În acest an, toate cele șase săli de expoziție sunt pline, ceea ce este o dovadă pentru amploarea evenimentului în curs de desfășurare.

Cavitator – o nouă generație de tehnologii pentru amestecare și încălzire

APV Cavitator, prezentat de “Tapflo” poate încălzi lichide în câteva secunde. APV Cavitator are un design simplu și robust aplicabil în industria chimică, petrochimică și industria alimentară. Construcţia inoxidabilă rezistentă, ușurința de automatizare, depozitele mici și funcționarea silențioasă fac din APV Cavitator un aparat de amestecare şi încălzire de neegalat.

Iaurtul – mândria industriei alimentare din Bulgaria

Compania “Milushev” produce o mașină pentru ambalare automată de iaurt AOKM 8000M. Mașina funcţionează pe un principiu paralel – o dezvoltare proprie în întregime, ceea ce face posibilă realizarea de înaltă productivitate – 8000 de pachete pe oră. Mașina este preferată pentru compacitatea sa, înalta performanță și costul relativ scăzut, precum și pentru întreținerea sa ușoară.

Sisteme de refrigerare pentru produse proaspete

 

NK Technology prezintă pentru toți vizitatorii lui Meatmania cele mai noi produse ale sale – sisteme și echipamente de refrigerare care sunt soluţii de tehnologie și design de înaltă calitate. Echipamentele de refrigerare sunt potrivite pentru magazine gastronomice, culinare pentru delicatese sofisticate şi de lux, magazine pentru carne, brânză, pește, baruri, cofetării, patiserii si fast food.

 

Monitorizaţi rozătoarele pe calculatorul dumneavoastră

 

Continuând politica de a-şi creşte calitatea, principalul brand al DDD-1 – Killeri utilizează un software specializat pentru monitorizarea electronică a rozătoarelor. Prin monitorizarea electronică se poate realiza urmărirea fiecărui punct de control în zona de deservire printr-un dispozitiv mobil sau un calculator. Tehnologiile dovedesc că locul pe care îl ocupă la cele mai mari expoziții din Bulgaria este important pentru dezvoltarea bună a industriei alimentare.

 

Cele mai mari expoziții internaționale din industria alimentară din Bulgaria – Meatmania, Lumea Laptelui, Bulpek, Salonul vinului, Interfood&Drink, și Sihre din sectorul HoReCa aşteaptă să fie vizitate de peste 20 000 de oameni și în acest an aproape 400 companii îşi vor prezenta produsele.


Tehnologii de următoarea generaţie la cele mai mari expoziții din industria alimentară din Bulgaria
Source: Alimentatiepublica.ro- Revista Gastromedia

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Redactia FNR

Domeniul agro-alimentar sub lupa specialiștilor!