joi. feb. 9th, 2023
Subscribe
Anunță-mă dacă sunt
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Catalin

” Nu are importanţă ce mâncăm sau bem sângele nostru conţine substanţe care pot acţiona ca acizi sau baze pentru a menţine pH sângelui la 7,4. Singurul fluid din corp care răspunde la alimentaţie în termeni de pH este urina.” — Cea mai mare prostie pe care o puteti spune! Sangele isi modifica PH ul in fuctie de alimentatie

Dorian

@Kiddy
,,Acest principiu prioritar ”… Daca introducem lozinci din astea postulative, s-a terminat cu orice dezbatere stiintifica cu argumente cu adevarat valide, de fiziologie, fiziopatologie, biochimie si etio-patogenie.
Principiile sunt destinate deontologiei medicale si …filozofiei.
In stiinta medicala se discuta pe argumente concrete din functionalitatea tisulara, celulara si subcelulara, metabolice normale si patologice. Aici nu ne batem in doctrine si credinte personale.
Asa ca , fii mai rezervata in comentarii din acestea razboinice, autosuficiente si limitate.
Nu te obliga nimeni sa te tratezi cu ce nu vrei si nici sa mananci ce nu-ti convine.

kiddy

lasati, dna vranceanu, ca de medicatii clasice suntem satui pana peste cap. vad ca incercati sa ne convingeti, alambicat si pretentios, de ineficacitatea unor tratamente alternative. ma mir ca nu ridicati in slavi chimio&radioterapiile medicinii moderne, ca solutii de preferat oricaror altor cercetari medicale. de beneficiile terapiei hidrobara ati auzit? in caz afirmativ, ma indoiesc ca ati citit fara partinire. insistati mai informati-va pe topic, ce-i drept, va trebuie oaresce cunostinte de limba engleza! “dacă vreţi să vă protejaţi împotriva cancerului trebuie doar să aveţi o alimentaţie corectă” – afirmati dvs. ci spune ca doar atat? si DA! categoric afirmativ,… Mai departe »

[…] via Cancerul. Nonsensul alcalinitatii? | FoodNews. […]

Arhivă

4
0
Would love your thoughts, please comment.x