ING_Credit_HomeBank_Food_News_RomaniaOricat am incerca sa economisim de la o luna la alta, stim cu totii ca apar fel de fel de cheltuieli neprevazute care ne scad din suma pusa deoparte. Apoi, vine momentul in care ne dorim atat de mult sa ne implinim o dorinta, dar in lipsa economiilor, ne ramane doar sa visam.

E frumos sa visezi, dar cand vine vorba de pasiunile tale, e mult mai frumos sa le traiesti. Cu cardul de credit de la ING poti sa obtii intre 1.000 de lei si 35.000 de lei, dar nu mai mult de 3 salarii lunare nete, iar creditarea se face pe o perioada de pana la 5 ani, cu reinnoire automata.

Incepand cu luna ianuarie 2016, dobanda pentru acest card de credit are urmatoarele valori:
●    21,02% pe an pentru retragerile de numerar si pentru cumparaturile la POS sau pe internet pentru care nu am solicitat plata in rate
●    0% pentru rambursarea in 12 rate egale a cumparaturilor efectuate la POS sau pe internet
●    12% pe an pentru rambursarea in 24 sau 36 de rate egale a cumparaturilor efectuate la POS sau pe internet. Aceasta este fixa pe toata durata Planului de rate.

Rambursarea in rate e un serviciu aditional al cardului de credit ING  de care te poti folosi la orice cumparatura de cel putin 100 lei. Astfel, poti opta fie pentru o rambursare in 12 rate egale cu 0% dobanda, fie pentru o rambursare in 24 sau 36 de rate egale cu 12% dobanda.

Dupa orice achizitie de minimum 100 lei cu cardul de credit ING, vei putea solicita rambursarea in rate sunand la linia de asistenta My’Line. Pentru achizitii de cel putin 300 lei, vei primi si un SMS de infomare cu privire la cumparatura realizata si la modalitatea de activare a serviciului. Astfel, in plus fata de serviciul My’Line, mai poti solicita activarea rambursarii in rate raspunzand la SMS-ul primit cu valoarea tranzactiei si numarul de rate dorit.

Pentru a putea aplica pentru acest card de credit trebuie sa fii cetatean roman si rezident in Romania. Varsta minima de aplicare este de 18 ani, in timp ce varsta maxima este de 64 de ani la barbati, 62 de ani la femei, 54 de ani la navigatori.

E bine de stiut ca venitul lunar net minim trebuie sa fie de 1.500 de lei. Daca venitul tau e inregistrat la Agentia Nationala de Administrare Fiscala, nu mai trebuie sa prezinti adeverinta de venit sau cuponul de pensie si poti obtine pe loc acest credit (facand exceptie situatiile ce pot aparea independent de vointa bancii). In cazul in care veniturile obtinute nu sunt declarate la ANAF, va fi necesar sa prezinti documente doveditoare.

Cred ca ING Credit Card e o alegere inspirata pentru extinderea bugetului si implinirea dorintelor care ne fac cu adevarat fericiti sau, de ce nu, pentru plata unor cheltuieli neasteptate.

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Redactia FNR

Domeniul agro-alimentar sub lupa specialiștilor!