Cu peste 20 de ani de experienta, compania Atas Lighting este o companie cunoscuta prin faptul ca importa, distribuie si produce solutii de iluminat de calitate. Compania colaboreaza cu o multime de alte firme de renume international, ceea ce duce la produse de calitate.
In cele ce urmeaza iti vom vorbi despre produsele si serviciile oferite de compania Atas Lighting.
Produsele sunt impartite in doua mari categorii: iluminat interior si iluminat exterior.
Produsele din categoria iluminatului pentru interior sunt absolut fascinante. Vei gasi o multime de produse care pur si simplu te vor incanta. Opreste-te la cel pe care il doresti, cere o oferta si cumpara-l. produsele de iluminat interiorul sunt construite in diverse stiluri cum ar fi: modern, glamour, retro, eco, clasic, vitange, rustic, minimalist, contemporan, etc. Daca vrei sa vezi o serie de candelabre Atas Lighting sau alte corpuri de iluminat, intra pe site si vei gasi ceea ce cauti.
Produsele din categoria iluminatului pentru exterior sunt si ele spectaculoase, fie ca alegi un produs in stil clasic sau unul in stil modern. Exteriorul casei tale poate arata incredibil de bine, la fel si gradina sau alte spatii din exterior. La Atas Lighting vei gasi tot ceea ce ai nevoie.
Serviciile oferite de Atas Lighting se impart in doua categorii. Vorbim aici de suport tehnic si de restaurare. In ceea ce priveste suportul tehnic poti avea parte de: solutii de proiectare si servicii de implementare rapida. In privinta serviciilor de restaurare, cu ajutorul celor de la Atas te poti bucura de resturarea unor corpuri de iluminat vechi pe care le doresti. Angajatii firmei se deplaseaza la locul dorit de tine. Ei sunt chemati deseori pentru a restaura corpuri de iluminat din muzee, palate, galerii de arta, etc.
Daca vrei sa ai parte de cele mai bune produse si servicii de iluminat, stii la cine trebuie sa apelezi. Tot ce iti trebuie pentru inceput este o adresa de la Atas Lighting sau un numar de telefon. Pe site gasesti tot ceea ce ai nevoie. Lasa luminile sa iti schimbe locuinta in cel mai placut mod.

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.