cluj_innovation_days_food_news_romania2Astăzi va începe cea dea doua ediție a Cluj Innovation Days care va avea loc pe 20 și 21 martie iar scopul principal este de a continua călătoria începută anul trecut, prin aprofundarea conceptului de inovare. Evenimentul va avea loc la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

Cluj Innovation Days reste un forum regional care reprezintă comunitatea de IT pentru a facilita interacțiunea cu partenerii de afaceri, dar și cu sectorul public.

La această ediție vor participa peste 400 de reprezentanți ai Guvernului român, din instituțiile publice locale, membri din mediul academic, precum și delegați din Ambasade străine și rețelele internaționale de afaceri.

Mai multe detalii despre Cluj Innovation Days găsiți la adresa clujinnovationdays.com

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.