concurs_de_idei_pentur_studenti_agronomie_inginerie_alimentara_agricultura_sustenabila_cuibus_food_news_romaniaConcursul de idei pentru sectorul agroalimentar 2013 BCFN YOUNG EARTH SOLUTIONS! (BCFN YES!) are ca obiectiv principal promovarea ideilor tinerilor care studiază în domeniul agro-alimentar. Aceste dezbateri vor avea loc la al 5-lea forum Internațional dedicat Alimentației și Nutriției din Milano, Italia între 26-27 noiembrie 2013. Studenții interesați să participe la BCFN YES! trebuie să-și prezinte ideea/proiectul pe tema “Alimentele și sustenabilitatea: cum să reducem impactul nostru asupra ambientului, garantând sănătatea și accesul la alimente tuturor oamenilor.

Pot participa la această competiție studenți și/sau cercetători (max. 3 pe proiect) care nu au împlinit 30 de ani până în data de 30 octombrie 2013.

Câștigătorul ediției din 2013, pe lângă prezentarea ideilor proiectului la Forum, va primi și un premiu în valoare de 1.000 €, având posibilitatea de a participa în 2014 la un proiect de studiu organizat de BCFN.

Termenul limită : 1 iulie 2013

Click pe imaginea de mai jos pentru a copia Template-ul.

concurs_de_idei_pentur_studenti_agronomie_inginerie_alimentara_agricultura_sustenabila_cuibus_food_news_romania2

Pentru mai multe informații despre această competiție intrați pe: bcfnyes.com

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.