Ce iubitor de dulciuri nu viseaza la desertul care sa imbine aromele perfecte, cu care sa isi incante pe deplin papilele gustative? Ei bine, un desert perfect nu este intocmai un vis, ci o realitate daca alegem cu un plus de inspiratie.

Atunci cand vine vorba de surprizele dulci cu care sa ne surprindem invitatii in cadrul petrecerii organizate cu mult fast, si cu care sa ii rasfatam pe cei dragi nou sau cu ajutorul carora, pur si simplu, sa ne delectam dupa-amiezele la un film bun, putem tine cont de aspectele de mai jos:

  1. Care este tematica si modelul desertului ideal?

Un lucru important, care nu trebuie sub nici o forma omis atunci cand vine vorba despre alegerea desertului ideal, este ocazia la care acesta ne acompaniaza. Spre exemplu, in cadrul unei nunti, tortul este piesa de senzatie a intregului eveniment, motiv pentru care acesta trebuie sa respecte intru totul tematica acestuia. De altfel, nici o petrecere aniversara nu este de neglijat, deoarece marea majoritate a invitatilor asteapta cu nerabdare taierea tortului care este conceput in ton cu aceasta ocazie minunata.

Asadar, un desert perfect va fi acela care se va impune si va cuceri privirile tuturor prin design-ul sau, iar mai apoi prin gust. Astfel, daca va aflati in cautarea celor mai specializate cofetarii Bucuresti, cautarea dumneavoastra a luat sfarsit: Cofetaria Art Dessert este locul ideal in care trebuie sa ajungeti. Fondatoarea sa, Irina Apostol este un maestru cofetar desavarsit, care nu se bucura doar de numeroase titluri si premii in aceasta arta a deserturilor, ci este Master Cake Decorator, astfel incat poate sa orneze orice prajitura, tort sau alt desert, intr-o maniera care depaseste cu mult limitele vizuale.

 

  1. Ce arome are desertul ideal?

Cel mai bine alegem prin degustare, nu-i asa? Ei bine, daca doriti un desert care sa va uimeasca nu doar pe dumneavoastra ci si pe ceilalti invitati, prieteni sau membri ai familiei, atunci e timpul sa va puneti papilele gustative la treaba si sa incepeti sa degustati modelele acelei cofetarii din Bucuresti care a cucerit inima tuturor clientilor prin produsele sale cu mult mai mult decat delicioase: Art Dessert. Daca intrati pe site-ul artdessert.ro, veti remarca numeroase modele de prajituri, torturi sau alte delicii care poarta amprenta acestor artisti in arta cofetariei de la Art Dessert.

Asadar, nu numai ca tortul sau prajitura dumneavoastra va arata impecabil, dar va surprinde prin gustul sau unicat. Totusi, cel mai recomandat ar fi sa tineti cont de numarul de persoane care doriti sa se bucure de desertul perfect pe care il veti alege, astfel incat sa evitati orice neplacere ce poate fi cauzata in acest sens.

Prin urmare, atunci cand te afli in Bucuresti, cofetaria de renume Art Dessert nu este un loc pe care ai vrea sa il ratezi din vizitat. Odata ce intri in acest loc de impact pentru iubitorii de dulciuri, cu greu vei reusi sa te desprinzi de galantarele care iti fac cu ochiul si, mai ales, fara sa gusti din deliciile proaspete si absolut parca desprinse dintr-o fantezie.

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.