hostesse_food_news_romania_Festivalului de Toamnă al Economiei Germane- Herbstfest. Wirtschaft. Kultur. NetworkingCea de-a patra ediție a Festivalului de Toamnă al Economiei Germane- Herbstfest. Wirtschaft. Kultur. Networking, 2015, se pregăteşte să ia startul, aşa cum a devenit deja tradiţie, în primul weekend din octombrie, în Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc în Piața Unirii , timp de trei zile, între 2 şi 4 octombrie.
Ediția din acest an vine cu activități dintre cele mai variate şi interesante, din care vizitatorii vor avea ocazia să înveţe mai multe despre cultura, tradiţiile şi, mai ales, economia Germaniei, pe care o vor sărbători împreună, de Ziua sa naţională, pe 3 octombrie. Organizatorii festivalului au pregătit un program divers: de la conferințe, workshop-uri, ateliere, expoziții și spectacole, la test drive-uri cu mașini nemțești, show-uri de modă și demonstrații de dresaj canin.
Business networking şi joburi la companii germane
Invitații se vor putea delecta cu bucate tradiționale nemțești, dansuri bavareze și muzică live. Totodată, copiii vor avea parte de activități distractive: facepainting, desene pe asfalt, concursuri de mimă și improvizație, ateliere de film și fotografie, workshop-uri de îndemânare și spectacole de teatru.
În cadrul Herbstfest oamenii de afaceri din Cluj vor avea posibilitatea de a participa la sesiuni de networking, alături de membri ai cluburilor internaţionale de afaceri (olandez, francez, englez). De asemenea, tinerii în căutarea oportunităților de angajare vor avea șansa de a fi recrutați şi de a participa la traininguri oferite de reprezentanți ai firmelor germane prezente la festival.
Personalități marcante şi evenimente inedite la Herbstfest 2015
Unul din invitații speciali ai Festivalului de Toamnă al Economiei Germane este chiar Alteța Sa Regală Principele Radu al României.
De asemenea, în ultima zi a festivalului, duminică, 4 octombrie, va avea loc Ceremonia de decernare a Titlului de Ambasador al Culturii Române în Germania pictorului Nicolae Maniu.
Programul Festivalului de Toamnă al Economiei Germane se va încheia cu spectacolul de premieră al operei Werther, pus în scenă la Opera Naţională Română Cluj-Napoca şi transmis live şi în Piaţa Unirii. La spectacol va lua parte Alteța Sa Regală Principele Radu al României.
Festivalul de Toamnă al Economiei Germane 2015 este organizat de Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord – DWNT şi Avalon Events, cu sprijinul Primăriei, al Consiliului Local Cluj-Napoca și al Consiliului Județean Cluj. Proiectul susține candidatura orașului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.