Marti, 17 octombrie, la USAMV Cluj-Napoca, în curtea Facultății de Știința și Technologia Alimentelor – Calea Florești 64, echipa EduKitchen, Slow Food Cluj Transilvania, Slow Food Turda împreună cu Lidl, alături de Chef Horia Simon, au lansat Campania „Menu for Change – Meniu pentru schimbare”, printr-un atelier gastronomic dedicat studenilor în care s-a discutat despre gastronomia locală, încălzirea globală, obiceiuri, tradiții, iar preparatele culinare au fost realizate cu produse locale de sezon evitând astfel risipa alimentară.
La acest eveniment au participat peste 100 de studenti (anul III & IV) de la Facultatea de Știința și Technologia Alimentelor, USAMV Cluj-Napoca.
Slow Food a lansat în 16 octombrie 2017 campania internațională “Meniu pentru schimbare”! Agricultura este responsabilă pentru 21% din emisiile globale, comparativ cu 37% din energie, 14% din transport și 11% din industrie – FAO 2015.
O provocare: consumați și gătiți cu ingrediente locale timp de 3 săptămâni !”
Mai multe fotografii de la acest eveniment găsiți pe pagina oficială a Slow Food Cluj Transilvania