Metoda reechilibrarii macrobiologice

Metoda_reechilibrarii_macrobiologice_ioan_colcear_foodnews_stiinta_sanatate_cuibusMiercuri 06 Ianuarie 2013, ora 16.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, Piaţa Lucian Blaga, Nr. 1-3, Et. 2, Sala 26, (Noul sediu al Casei de Cultură a municipiului), sunteți invitați să participați la o nouă conferință organizată de Universitatea Populară în colaborare cu Casa de Cultură a municipiului Cluj-Napoca și Consiliul Local și Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Veți putea urmări prezentarea realizată de către Dr. Ioan Colcear, biolog, – „EVIDENŢE BIOCHIMICE“. Tot cei prezenți la conferință vor beneficia de o evaluare a riscului de accident vascular prin “Metoda Reechilibrării Macrobiologice”(REMB).

Intrarea este gratuită.

Post Author: Lucian Cuibus

Lucian Cuibus
Founder and manager at Food News România. Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.

Leave a Reply

Fi primul care comentează !

Anunță-mă dacă sunt
avatar
wpDiscuz