Afis Sweet Fest - Halloween 2014Festivalul dulciurilor gourmet, Sweet Fest, își deschide porțile între 31 octombrie și 2 noiembrie la mall Promenada, in Calea Floreasca nr. 246B, metrou Aurel Vlaicu. La aceasta editie speciala, de Haloween, vizitatorii se vor putea delecta cu preparate alese si vor putea cumpara dulciuri cu care sa isi intampine prietenii.

”Noaptea de 31 octombrie este specială, de aceea Sweet Fest are ceva deosebit de fiecare dată, iar noi avem grija sa ne pregatim cu noutăți la fiecare ediție. Halloween-ul este ocazia perfectă să încercăm bunătățuri altfel și să le degustam sau sa le oferim cadou intr-un mod original. Avem libertatea de a alege între dulciuri de casă, tradiționale, sau diverse specialități internaționale. Mai mult, anul acesta ne vom bucura de minunatele preparate raw vegan, in cel mai avangardist mall din Bucuresti, Promenada”, a declarat Sebastian Teodoru, organizatorul Sweet Fest.

Sweet Fest își va întâmpina vizitatorii cu figurine și sculpturi din martipan cu tematica specifica Haloween-ului, cupcakes, cozonac tradițional, prăjituri românești sau specialități turcești și arăbești, specialități din miere de albine, precum și zeci de sortimente de cafea și ceaiuri.

Ca la fiecare ediție, ciocolata rămâne produsul vedetă. Anul acesta o vom putea găsi sub formă de praline grecești, belgiene și autohtone, figurine, sau în diverse combinații: cu fructe, condimente sau foiță de aur.
Dulciurile raw vegan vor avea un loc aparte la această ediție, iar pasionații de dulciuri vor putea pe deplin să se bucure de ele.

Sweet Fest – ediția de Haloween debutează vineri, 31 octombrie, orele 10:00 și se încheie duminică, 2 noiembrie orele 22:00. Accesul vizitatorilor este gratuit, în toate cele trei zile.

Detalii complete despre Sweet Fest puteți găsi pe Facebook.

Ediția a X-a a Sweet Fest – Festivalul dulciurilor gourmet – este organizată de Fly Events și susținută de partenerii media: Agerpres, gustos.ro, anyplace.ro, night.ro, zazou.ro, 121.ro, PRwave, Secretele Bucatariei, metropotam.ro, culinar.ro, mayra.ro, Femeia de azi, Pharma Food, Sapte Seri, Autentic Promotion, jurnaldebucuresti.com, evb.ro, Autentici.ro, cevabun.ro, Revista Ioana, FoodNews, inoras.ro, Gastro Media, Business Woman, bucatarescu.ro, Zile si Nopti, Revista de Povestiri, Centrul Vechi, Calendar Evenimente, baboom.ro, Jurnalul Bio

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:

Sebastian Teodoru
Organizator Sweet Fest
contact@sweetfest.info
0761 462 262

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.