Afis Sweet FestFestivalul delicateselor gourmet, Sweet Fest , vă pregătește o ediție dulce de Valentine’s Day.
Vă așteptăm în weekend-ul 13-15 februarie, cu trei zile pline de dulciuri numai bune de savurat, deserturi și specialități rafinate pentru iubitorii gusturilor alese.

Evenimentul are loc în Mall Promenada , nivel -1, Calea Floreasca 246B, lângă staţia de metrou Aurel Vlaicu.
Mall Promenada se va transforma în cea mai dulce destinație de Valentine’s Day, un tărâm al dulciurilor, unde veți descoperi de la gustoasele prăjiturile tradiționale românești, miere și ciocolată de casă, la delicioasele praline belgiene, italiene și grecești,cupcakes, înghețată, chiar și un nou concept de desert de care vă veți îndrăgosti.
Sweet Fest vă întâmpină cu figurine de ciocolată și sculpturi din marțipan cu tematică specifică Zilei Îndrăgostiților, dar și cu ceaiuri relaxante sau afrodisiace.
Ca la fiecare ediție, vizita la Sweet Fest va fi o călătorie gastronomică internațională,din Grecia până în Turcia, din Italia spre Liban, din Belgia înapoi spre dulciurile tradiționale românești.
Cupidon vă așteaptă nerăbdător la Sweet Fest în Mall Promenada de vineri, 13 februarie, ora 10:00 pînă duminică, 15 februarie, ora 22:00

Detalii suplimentare:
www.facebook.com/SweetFest
Sebastian Teodoru
Organizator Sweet Fest
Email: contact@sweetfest.info
Tel: 0761 462 262

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.