sweet_fest_foodnews_romania_cuibus_transilvaniaÎn perioada 8-10 Februarie 2013, va avea loc un Târg de dulciuri alese – Sweet Fest, așa cum îl definesc chiar organizatorii. Într-o locație istorica, la Hanul lui Manuc, strada Francesa nr. 62-64,  iubitorii de dulciuri vor putea degusta diverse specialități de ciocolată, bomboane, praline, torturi și alte produse zaharoase.

În cadrul târgului vor putea fi expuse specialitati din ciocolata, bomboane fondante, praline,  diverse sortimente de biscuiti și pișcoturi, produse apicole, checuri, cozonaci, ciocolată de casă, prăjituri, torturi tematice, sortimente exclusiviste de ciocolată, zeci de sortimente de cafea și ceaiuri.

Dacă doriți să participați la acest eveniment în calitate de expozant, organizatorii vă asigură că vor depune toate eforturile necesare pentru o desfășurare în bune condiții a târgului. În acest sens veți beneficia de o locație exclusivistă, Hanul lui Manuc, accesul este gratuit pentru vizitatori, promovare intensă în media, standuri expoziționale.

Târgul va fi deschis în fiecare zi de la ora 10:00 până la ora 19:00. Intrarea este gratuita.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii puteți vizita pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Sursă info: Freshpromo.net

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Mihai BG

Administrator site, Editor

Sunt absolvent al Facultății de Litere, Universitatea Babeş Bolyai din Cluj-Napoca cu specializarea: Limbă şi literatură Rusă-Engleză.