agraria_2014_food_news_romania_cuibus25.236 de vizitatori – fermieri, profesioniști din sectorul agribusiness și public larg, 270 expozanți din 10 țări europene, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin a vizitat expoziția în 25 aprilie 2014

Cea de a 20-a ediție a Târgului Internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie, AGRARIA, organizată de DLG InterMarketing la Cluj-Napoca, între 24 și 27 aprilie, s-a încheiat cu succes, înregistrând în acest an un record în ceea ce privește numărul de vizitatori – 25.236.

270 de expozanți din 10 țări europene au prezentat o gamă diversificată de input-uri pentru agricultură și zootehnie, pe o suprafață brută de expunere de 20.000 mp.

Mașini și utilaje agricole, produse pentru protecția plantelor, soiuri și hibrizi de semințe, furaje și nutrețuri combinate, tehnologii și echipamente pentru zootehnie și gospodăria țărănească, animale de rasă, echipamente pentru industria alimentară, plante și unelte pentru grădinărit, servicii de finanțare, consultanță și asigurări, oferte academice, instituții de profil, presă de specialitate s-au reunit la AGRARIA 2014 unde s-au prezentat ultimele noutăți din domeniu.

,,Am încheiat cu succes a 20-a ediție a Târgului AGRARIA și suntem onorați de interesul real manifestat pentru acest eveniment. Acum ne concentrăm pe următorul nostru eveniment, expoziția în câmp AgriPlanta-RomAgroTec 2014, care va avea loc în perioada 5-8 Iunie, la Fundulea (jud. Călarași), lângă București’’, a conchis Corina Mareș – Managing Partner DLG InterMarketing.

Structurată pe zone de demonstrații cu mașini agricole, loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole și spații de expunere în aer liber, expoziția se bucură deja de renumele unui eveniment mult-așteptat, atât în rândul expozanților, dar și al vizitatorilor din România.

În plus, în toamna acestui an vă așteptăm cu acest concept și în zona de vest, lângă Timișoara, între 4-7 septembrie.

Mai multe fotografii de la acest eveniment găsiți pe pagina noastră de Facebook – Food News Romania.

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.