Termen limită de depunere a cererilor de plată pentru măsura de asigurare a recoltelor de struguri pentru vin

vinuri_rohoteluri_ro
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a anunţat că termenul limită pentru depunerea cererilor de plată pentru măsura de asigurare a recoltelor de struguri pentru vin este 30 noiembrie 2016, conform prevederilor art. 5 alin. (1) din Ordinul MADR nr. 1329/2014 pentru aprobarea Normelor metodologice privind condiţiile de punere în aplicare a măsurii de asigurare a recoltei de struguri pentru vin, eligibilă pentru finanţare în cadrul Programului naţional de sprijin al României în sectorul vitivinicol 2014-2018.

Beneficiarii sunt invitaţi să depună la Centrele Judeţene şi la Centrul Municipiului Bucureşti al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, o cerere de plată, însoţită de următoarele documente:

  • copia actului de identitate (buletin/carte de identitate), pentru persoane fizice, certificat de înregistrare eliberat de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului şi certificat de înregistrare fiscală, pentru persoane juridice;
  • copia actelor care să dovedească dreptul de proprietate şi/sau de exploatare pentru suprafaţa asigurată;
  • fişă informatizată a suprafeţelor viticole înscrise în R.P.V. pentru care se solicită sprijin financiar, eliberată de către direcţiile pentru agricultură judeţene ( D.A.J.) şi al municipiului Bucureşti;
  • copia poliţei de asigurare.

Documentele trebuie prezentate în original şi copie, în vederea certificării de către reprezentantul APIA prin înscrierea pe copie a sintagmei “conform cu originalul”, după care originalele se restituie beneficiarului.

Acest articol Termen limită de depunere a cererilor de plată pentru măsura de asigurare a recoltelor de struguri pentru vin a fost publicat prima data pe Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic.


Termen limită de depunere a cererilor de plată pentru măsura de asigurare a recoltelor de struguri pentru vin
Source: Lexcafe.ro-Portal juridic

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Redactia FNR

Domeniul agro-alimentar sub lupa specialiștilor!